fbpx
Ceremonymaster

Kriszti & Szabi sorai

Csodás volt az esküvőnk! Nélküled nem ment volna ilyen flottul az biztos! Szuperek voltak a meglepetések, és főleg az, hogy valami csoda folytán volt nálad egy égből pottyant tűzijáték! ; 😆  Üzenem minden leendő menyasszonynak, hogy a biztosítótűkkel felszerelkezett ceremóniamester megfizethetetlen! 😉  és persze az is, hogy úgy voltál velünk mint egy barát, aki nem mellesleg profi! A násznép is megkedvelt nagyon! Voltunk már sok esküvőn, de a cm sehol se volt ennyire lazán és tökéletesen része az egésznek. Tényleg azt hitték, hogy egy barátunk vagy, és szerintünk már az! ❤️

A buli meg feledhetetlen volt! Volt üvöltve éneklés, magassarkúban esés-kelés, nadrág szakadás, Dunába esés, teraszon bealvás. Rajtad kívül a fotósok és a videós is tovább maradt, annyira jó volt! Örülünk, hogy részese voltál a legszebb napunknak!

Küldenénk szelfit, de azt hiszem az a Te mobilodon van

KéSz

 ——————————————————————————-

Móni & Edvard sorai

1

Draga Barbi, egy hete mar,hogy életünk eddigi legcsodálatosabb napja elkezdődött. Szeretnénk megköszönni a segítséged, hogy      velünk voltál ezen a napon és összefogtad a csodás násznépünket. Láttunk már ceremóniamestereket de egyikhez sem vagy fogható,  hisz fiatalos, lendületes stílusoddal olyan érzésünk volt mintha egy barátunk vezette volna az estét és nem egy kimért,erőltetett    valaki.

Sok sikert kívánunk a továbbiakhoz , mi mindenkinek ajánlani fogunk!

U.i Unokahúgom imád!!

Sok puszi
coll

 ——————————————————————————-

Timi & Gergő sorai

Drága Barbi,

Millió puszi és köszönet a segítségedért! Hálásak vagyunk, hogy az esküvőnk nem a szokásos “tucatesküvő” volt, ahol azt várják mikor lesz már éjfél, hanem egy megható szertartás és egy szuper buli. Olyan pluszt ad amiből a nehezebb napokon is erőt meríthetünk és mindig meghatódva, boldogan fogunk rá gondolni és ebben a Te kezed is benne van, te vagy a legklasszabb ceremóniamester!  Puszi és ölelésPicMonkey Collage

 ——————————————————————————-

Tony & Dia sorai

Szeretnénk megköszönni, hogy zavartalanul levezenyélted az angol-magyar nyelvű esküvőnket. Már akkor is mondtam, hogy le a kalappal…

Külön tetszett, hogy nincsenek kötelező régimódi játékok, és zavarba ejtő jelenetek. A játékok es meglepetések a vendégek hangulatához és a mi kedvünkhöz lettek igazítva. És még a kedves angol vendégéket is sikerült bevonni egy-két csintalanságba. 🙂 Mindenki csak pozitív visszajelzést adott az esküvőről és a ceremóniamesterről természetesen! A vendégek áradoztak, hogy mennyire profik vagytok, es ezt mi is így gondoljuk. Az egész esküvő annyira jól sikerült, hogy még azóta is mindenki erről beszél. Nélkületek ez az esküvő sem jött volna létre! Köszönjük még egyszer és még sok esküvőt kívánunk Nektek!

coll

 

 

 

 

 

 

 

 ——————————————————————————-

10448817_808107849214261_4260121704624190628_n Judit  & Szabi sorai

Szeretnénk megköszönni még egyszer, hogy minden terhet levéve a vàllunkról gondoskodtàl róla, hogy önfeledten élvezzük ezt a  napot, és főleg vidám de olykor megható pillanatokat okoztál nekünk és baràtainknak, csalàdunknak!

Sok puszi!

 

 

 

 

 ——————————————————————————-

Viki & Zoli sorai1396521_10201359551365685_1083492174_n

Szeretnénk még egyszer megköszönni neked azt a profizmust és jókedvet, amit az esküvőnkön nyújtottál. Nagyon örülünk, hogy      megismertünk és te voltál a ceremónaimester a Nagy Napon.

Ui: a buli fergeteges volt, reggel 6-ig tartott. :)))))

 

 ——————————————————————————-

Ági & Tibi soraicoll

Te nem csak a ceremóniamesterünk voltál, hanem a barátnőm is lettél.

Mit is mondhatnék azon kívül, hogy köszönöm, nagyon!!!

Hogy ott voltál, mikor kellett, de végig a háttérben, mindent irányítva. Köszönöm, hogy velünk voltál, hogy Mi tényleg élvezhettük  ezt a napot. Köszönöm, hogy Te tényleg azt nyújtottad, amit ígértél, sőt még többet.

Kívánom, ha eljön a Ti napotok nektek is legyen egy ilyen szuper és profi segítségetek

(bár Barbi csak egy van 🙂 )

millió puszi

 

 ——————————————————————————-

Viki és Dávid sorai

közös Köszönjük, hogy ezt az amúgy is felejthetetlen napot még kellemesebbé és szervezetté varázsoltad számunkra. Utólag az egész nap  egy röpke pillanatnak tűnik, melynek minden percében történt valami. Mindenkit azonnal elbűvöltél,hogy végig profin kézben  tartottad az eseményeket, pedig nem voltunk egyszerű eset, mivel a násznép kétnyelvű volt.

Maximálisan odafigyeltél minden  szavunkra, minden úgy zajlott a NAGY NAPON, ahogy mi szerettük volna. Köszönjük az    ötleteket, a játékokat, amelyek kedvesek,  rövidek és jól beilleszthetőek voltak az esküvő hangulatába.

Kívánjuk, hogy még sok olyan  jó esküvőn legyél ceremóniamester mint  amilyen a miénk volt :-)))

 

 

 

 ——————————————————————————-

From Itai & Melinda

M&I--1554  First, we want to apologize for writing just now. But be  prepared to some more Israeli- Hungarian couples we will send to you in  the future 🙂

We want to thank you very much for your amazing work as our MC. The wedding was wonderful and you had a main part in it. You  managed to unite everyone incredibly, all of the different groups of people we had, and bring together, celebrating interactively and  happily with us. Each one of the guests told us that the wedding was so special and well organized, and that the script was so    interesting and entertaining, and they couldn’t stop laughing or listening to all of the games and special activities you led. Especially   the Israeli guests were very surprised, since they are not used to this type of wedding.

Thanks again for making our wedding an unforgettable one! Wishing you a Happy new Year and good luck in your business and  personal life.

 

 ——————————————————————————-

Edit & István és az esküvőszervezőjük soraicollage

Most egy esküvőszervező mond köszönetet a buli lelkének, a Ceremóniamesternek. Amikor közel egy éve kiderült, hogy a testvérem elveszi feleségül álmai asszonyát és az esküvő megszervezésével engem bíznak meg, biztosan tudtam, hogy szükségem lesz egy olyan ember támogatására aki a vállán viszi majd a nagy napot. Talán a véletlen műve vagy valami égi irányítás de az első találat az interneten egy mosolygós fiatal lány honlapja volt. Azonnal szimpatikusnak találtam és az első találkozásunk csak megerősített abban, hogy az ő kezei között minden a legnagyobb rendben lesz május 11.-én.

Talán nem lepek meg senkit ha elárulom így is lett. Köszönet érte Barbi! Mindenhol mosolygó arcok, elégedett és meghatott pillantások, öröm, zene és igazi boldog mulatozás. Sablonok nélkül, kötetlenül. Nélküled ez nem lett volna így! Szeretettel gondolunk vissza erre az estére és a te profi, gördülékeny, baráti munkádra.

Köszönjük még egyszer!

Edit  István & Magdi

 

 

 ——————————————————————————-

Bea & Csaba sorai

_O8C5149 Amikor egy évvel az esküvőnk előtt megkérte a kezemet a párom, máris körvonalazódott az egész esküvő a szemünk előtt. Amire  mindkettőnk elsőként rábólintott, az az volt, hogy szükségünk van egy ceremóniamesterre, egy olyan emberre, akire aznap  rábízhatunk nyugodt szívvel mindent és mi csak élvezzük a NAGY NAPOT 🙂 Elkezdtük a keresgélést az internet útvesztőjében,  amikor is rád találtunk. Ami szokatlan és furcsa volt, hogy az igen komoly kínálatban kuriózumként női ceremónia mester vagy.  Nekem már a bemutatkozásod alapján szimpatikus lettél, a férjem – akkor még lelkes vőlegényem 🙂 – is melletted érvelt, mert  szerinte is egy nő sokkal nagyobb segítséget tud nyújtani a – aznap, valljuk be kissé hisztérikus 🙂 – menyasszonyoknak mind  lelkiekben, mind ügyes-bajos intéznivalókban. A személyes találkozó mindkettőnket azonnal meggyőzött, hogy rád van szükségünk  az esküvő napján, arra viszont nem számítottunk, hogy mennyi hasznos ötlettel fogsz még szolgálni. A vendégek számára az egész  este kerek volt, ahogy nekünk is és úgy éreztük semmi de semmi tenni valónk nem volt azon a napon, csak élvezni a ceremóniát és a  lagzi hangulatát 🙂 Ami még nekünk fontos volt, hogy mindenki aki aznap segített megörökíteni vagy tökéletessé tenni a napunkat,  szintén jól érezze magát és jól tudja végezni a munkáját. Mindenkitől (fotós, videós, zenekar) kérdés nélkül pozitív visszajelzést kaptunk !!! 🙂 Még egyszer szeretnénk megköszönni mindent, és további sok sikert kívánunk!

 

 ——————————————————————————-

 

Era & Dani soraicollage

Ezzel a kis levéllel szeretnénk Neked köszönetet mondani, azért a csodálatos napért. Már nagyon sokat segítettél az előkészületekben is, és mivel tudtuk, hogy jó kezekben lesz a szervezés, sokkal nyugodtabbak voltunk az esküvő napján is. Nagyon jól összefogtad a társaságot és csináltad a hangulatot, valamint nagyon jók voltak a játékok amiket kitaláltál! Bevalljuk nem is gondoltuk volna, hogy ilyen jó hangulat lesz 😆  Őszintén mondhatjuk, és  ezt nem csak mi gondoljuk így, hanem a vendégek is! A lényeg hogy a legjobb döntésünk voltál Te ,semmi kétség, a lagzi után dicséret hátán dicséret fogadott, ami nagyon jól esett, hisz mindenki azt szeretné, ha a nagy nap fantasztikusan sikerülne, és Veled ez nagyon könnyen ment!

Ezúton szeretnénk hálás köszönetet mondani a szervezésért, a tervezés közbeni jó tanácsokért, jó ötletekért, hasznos információkért, a lagzi alatti fergeteges hangulatért és összességében a lelkiismeretes munkádért!!

Sok szép esküvőt kívánunk Neked!

 ——————————————————————————-

 

Detti & Gábor sorai

Reméljük soha többé nem kell olyan helyzetben lévő párral dolgoznod mint mi, hiszen a 10 napnyi „felkészülés” nem feltétlenül a legideálisabb 🙂 Ennek ellenére tökéletessé tetted a mi nagy napunkat (is). Ennél többet kívánni se kívánhattunk volna.

Mindig ott voltál és mégis láthatatlanul, hihetetlen profizmussal végezted a munkádat. Nemcsak a mi, de a vendégeink igényeit is maximálisan figyelembe véve váltál részesévé a lagzinknak.

Külön kiemelném a két nyelven levezényelt eseményt, hiszen jó magam is tudom, hogy ez hosszú-hosszú órákon keresztül nagyon fárasztó tud lenni. Külföldi vendégeink is úgy érezték, hogy ők is mindenbe be voltak vonva és ezt többek között Neked köszönhetik és köszönik is! De nemcsak ők, hiszen minden számunkra igen kedves vendég elismerő és köszönö mondatai között szerepeltél Te is, így ezúton szeretnénk az Ő köszönetüket is továbbítani.

Nem tudjuk elégszer meghálálni a munkádat és csak ajánlani tudunk olyan párok számára akik a hagyományos vőfélyektől eltérve egy igazi modern, vicces, precíz és kreatív ember segítségét keresik – valakit,aki személyre szabott játékokkal tarkítja majd életük egyik legszebb napját.

KÖSZÖNJÜK és sokszor puszilunk!!
collage

 ——————————————————————————-

 

Andrea & Paul sorai

Drága Barbi!

Nem is tudom hogy köszönjem meg, nagyon sokat segítettél, és nélküled nagyon el lettünk volna veszve, szuperül megoldottál mindent, a vendégek imádtak, mi pedig boldogok vagyunk, hogy ott voltál és nem csupán a munkádat végezted, hanem érezni lehetett, hogy neked ebben a szíved is benne van, több ember mondta, hogy a termet beterítette a szeretet!!! 🙂

Nemcsak hogy tökéletes esküvőnk volt, de jobb volt mint amit álmaimban elképzeltem, és ebben neked is részed van. Még mindig könnybe lábad a szemem, ha a meglepikre gondolok…egy csoda volt szerintem, ahogy az egész esküvőnk is! 🙂

Nagyon köszönjük!

collage

 ——————————————————————————-

 

Szilvi & Sanyi soraiszilviék

A Mi esküvőnk minden perce tökéletes lett, felszabadult és vidám. Ugyanez volt jellemző az előkészületekre. Egy percig sem kellett izgulnom, hogy valami nem lesz rendben, mert Barbi ott volt és mindent kézben tartott. Az esküvő előtti hetekben Ő volt a legnagyobb támaszunk és minden mindig megoldódott. A legnagyobb élmény az volt számunkra, hogy rengeteg meglepetés várt Minket a saját esküvőnk, amire nem is számítottunk, amit Ő szervezett a Mi barátainkkal / rokonainkkal közösen. Barbi volt a “FŐ KAPOCS”.

Hálás vagyok Neki, hogy a NAGY NAP egy felhőtlen csoda volt számunkra, hiszen tényleg nem volt más dolgunk, csak boldognak lenni és jól érezni Magunkat!

Kösziiiiiii Barbi

 

 

 ——————————————————————————-

 

From Elena and FloEF_0715

It’s great pleasure for me to share with you my experience that I had with Barbara. I met her through my wedding planner; she seemed very thrilled about Barbara and guaranteed me that she as a ceremony master would be a great addition to “the wedding team”. I met Barbara approximately three months before my wedding, I was in a rush to catch my flight, to Paris, to see my back-then-fiance and only had ten minutes (no joke) to see whether she is the one for the job or not. Which you can imagine can be a lot of pressure and stress. Barbara came well prepared and was an excellent listener, she noted what I wanted and gave fantastic ideas. She used her flair which impressed me within two minutes! I felt confident in my choice, even though the interview was very short.

Barbara quickly showed me that she didn’t want it to be an ordinary wedding day, she suggested that it should be a fairy tale – movie like day for me. When Barbara began to describe how she was going to make my day to the most fun and memorable day, I began to

collagehave goose bumps; she has a gifted way to visualize things, which is handy as you can imagine. I felt that Barbara was “fighting” for me and my dreams to create into reality. Barbara is perfect for the job as a master of ceremony and in my opinion, you can’t find someone more talented to manage a large group of people. She was always a step head, always had marvelous ideas and knew how to keep a group together and having them satisfied. She sees the perfect moments when to step in and when to step away.

Barbara is an energetic straight forward person with a lot of enthusiasm. I had no doubt that she would make the big day memorable and fun for my family, friends, my husband and me. Every time that we met up she amazed me with her spreadsheet which had the big day step by step laid out in details. She did a great job with contacting the right people for the right thing.

Not only did i have the best imaginable wedding for my husband and me but also for everyone of my guests. I don’t want to oversell her, but for me it was a great advantage to have her on my wedding day. You have to meet her for yourself to understand the presence and things that she is capable of.

All in all I had a fantastic wedding which everyone still speaks about and I gained a friend, it’s a win-win. Thanks Barbika:)

Sincerely

Lena & Florent