Egy ceremóniamesternek blog kell!  Mondták a barátok mikor meséltem egy-egy különleges esküvőről. Mondták ugyanezt kollégák , mikor hasznos dolgot tapasztaltunk együtt, de legfontosabb, hogy ezt mondták a menyasszonyok is. Eddig azt hittem, hogy csak mások írhatnak rólam, ahogy például ebben a cikkben is.

De ahogy  a saját esküvőmet szerveztem tanultam sok trükköt és új dolgot,amit szeretnék veletek megosztani,  és ezzel megkönnyíteni sok menyasszony életét! 🙂 Mert szerintük ezek a történetek nem csak érdekesek de megkönnyítik a szervezés időszakát és a segítenek elkerülni a hibákat . Tanulhatnak belőle, vagy ötleteteket meríthetnek.

Igazuk van, blogot kell írni! Én is ezt mondom már, de az én okom egész más! Az , hogy jobban megismerjenek leendő párjaim, hogy lássák milyen vagyok, mi érdekel, mit gondolok, mit tapasztaltam,és persze, hogy mennyire vicces vagyok. 🙂

Szeretném, ha éreznék, rám van-e szükségük. Hogy olyan ember vagyok-e, akira nyugodt szívvel bízzák rá életük legfonotsabb és legszebb napját! Ezért hozok majd sok esküvőt, párokat, élményeket, tapasztalatokat Nektek!

Remélem a bejegyzések olyan sok mosolyt csalnak majd az arcotokra, mint amilyen sok szeretettel írom őket!

7116bb8ea5b902145682af85de162038

facebook megosztás