De most komolyan! Ti, akik össze akartok házasodni, és tudjátok, érzitek, hogy bár nehéz a házasságot jól csinálni, nektek mégis sikerülni fog, mert olyan erő tart titeket össze, ami mindenen átsegít  – nah ti ne nézzétek meg ezt a  filmet!

Darabokra töri a házasságról alkotott illúzióinkat. Lesokkol, leblokkol. Bár az én férjem szerint csak ráébreszt arra, hogy mi milyen szerencsések vagyunk. Úgyhogy szerinte igenis meg kell nézni! Ceremóniamesterként és már férjes asszonyként is ugyanúgy hiszek a házasságban. Direkt házasságot írtam és nem szerelmet, mert bár a szerelemben is hiszek, tudom, hogy a házasság ennél több. A házasság egy döntés.

A film is ezt a döntést boncolgatja. Hozzá kell tennem, hogy régen nem láttam ilyen izgalmas és lebilincselő filmet. Végre úgy jöttem ki a moziból, hogy “huhhh, aztamindenit!” Szóval rátok bízom, hogy megnézitek-e, de ha igen, akkor  várom a véleményeket!

Oh és a legfontosabb FILMÜNNEP lesz a hétvégén!  A Cinema City mozikban október 9. és 12. között a jegyárak olcsóbbak! (2D – 710 Ft / 3D – 910 Ft) Bár foglalni nem lehet , de online vagy a helyszínen meg tudod előre venni a jegyet!

Jó mozizást kíván a Ceremonymaster csapata!

 

facebook megosztás