Azt gondolom a cím magáért beszél, de ha tovább olvastok és megnézitek a képeket, ti is érteni fogjátok, hogy miért is.

Annyit el kell áruljak elöljáróban, hogy Kati, azaz Muci és Csaba már ismerősként kértek fel ceremóniamesternek, hisz egy kedves barátjuk, Barbi és János esküvőjén ismerkedtünk össze. Fotósuk, Imre is a baráti társaság tagja, így egyértelmű volt, hogy ezt az esküvőt is ő fogja fotózni. Nekem külön öröm volt, hisz Imi azóta már a mi baráti társaságunkat is erősíti 🙂 (És nem utolsósorban remek eljegyzési fotókat is készít, de erről majd egy másik bejegyzésben olvashattok) Muci nagyon határozott elképzelésekkel érkezett az első megbeszélésre. Tudta, hogy mit akar, mindenben holtbiztos volt, még abban is amiben nem. Talán abban a leginkább!  🙂

6666

De ezt abszolút érhető hisz már a lánykérés előtt hosszú évekig tervezte az esküvőt 🙂 Mindezt olyan bűbájosan és egy nagy adag humorral adta elő, hogy nem is kérdőjeleztem meg semmit. Jó, mondjuk esélyem sem volt. 🙂 Azt hiszem így a szezon végére ki merem jelenteni, hogy Muci volt a szezon ‘legtűzrőlpattantabb’ menyecskéje! Ami tuti biztos volt, az ugye a ceremóniamester és a fotós és persze a helyszín. Muci beleszeretett a Spoon hajóba, az elegáns kristályos kék csodába.

web1

A polgári és templomi szertartás rendben lezajlott, és a hideg ellenére a szokványos csoportképek helyett mókás kompozíciók is készülhettek.

katacsabacsoport 19

web6 De a sziromeső már a hajóra maradt, mint ahogy a csokordobás is (előtte csináltunk egy próba dobást , biztos ami tuti alapon)

web 9 web 4 web5

Aztán vacsi után már mindenki alig várta, hogy elinduljon a buli, bár elég kicsi volt a táncrész, de ceremóniamesterként én minden esküvőn megkérem a kedves vendégeket, hogy jöjjenek a táncparkettre a nyitótánchoz. Egyrészt, mert a párnak is jobb érzés úgy táncolni, hogy az emberek nem a vacsoraasztalnál ülve figyelik őket, másrészt a tánc végeztével sokkal könnyebben kapcsolódik be így mindenki. És az ő táncuk meg is alapozta a hangulatot, utána mindenki velük tombolt!

web 7

Persze itt nem ért véget a meglepetések sora, hisz Muci tisztában volt vele, hogy zöld utat kapott a szervezés során, minden olyan lehetett, ahogyan ő szerette volna, Csabának, mint a legtöbb vőlegénynek az volt a fontos, hogy a párja boldog legyen 😀 Szerintem ha ő választott volna, akkor minden szuperhősös lett volna. De egy igazi menyasszony ezt sem felejti el a szervezés során, nézzétek mivel lepte meg Muci a párját:

web8Azt gondolnánk ennyi szuperhősös mozzanat még épp belefér az elegáns kék esküvőbe. De itt még nem volt vége a meglepetéseknek, amint éjfélt ütött az óra…

katacsabasuperpar 3katacsabasuperpar 9 katacsabasuperpar 16 katacsabasuperpar 28

…a szuperhős ledobta az álruhát, és felfedte igazi arcát 🙂 Őrületesen jó buli volt, és a nagyon aggódós-szervezős menyasszonyunk is teljesen el tudta engedni magát, aznap már nyugodt szívvel rám bízott mindent. Neki és újdonsult férjének nem volt semmi más dolga, csak átélni ezt a rengeteg boldog pillanatot, és titkon azt remélni, hogy ez a nap soha nem ér majd véget!

Köszönöm, hogy én lehettem nálatok a ceremóniamester és osztozhattam ebben az élményben veletek! ♥

web10

web11

 

 

Ceremóniamester referencia képek: Ceremóniamester galéria

Bánhegyi Barbara angol & magyar nyelvű női ceremóniamesterről bővebben itt olvashattok: Ceremóniamester bemutatkozás

 

facebook megosztás