Krisztiék esküvőjén a sikerhez minden, de minden adott volt. A szervezés során nem felejtették el, hogy ez a nap nem csak róluk szól, hanem minden meghívott vendégről is. Így rengeteg aprósággal kedveskedtek nekik, ami már az elején összehozta az embereket, akik alig várták a folytatást. Persze ehhez az is kellett, hogy ilyen remek násznép gyűljön össze, igazi barátok, akiknek ugyanolyan fontos volt ez a nap , mint a párnak!

 

web5

kriszti_szabi-378

A szolgáltatókat is nagy gonddal választották ki, nem csak árajánlatokból indultak ki, hanem utána néztek az embereknek, tudni akarták, hogy ki az akinek az ő esküvőjük szintén olyan fontos lesz, mint nekik és a vendégeknek. Ceremóniamesterként igazi élmény egy ilyen párral együtt dolgozni a szervezés időszakában! A jó kollégák már csak a hab a tortán. 🙂 Rengeteg klassz ötlet született. A választásuk végül a Colombus hajóra esett, ahol a vendégsereget színes kitűzők várták, vicces aranyköpésekkel, ebből mindenki szabadon garázdálkodhatott. Aztán ahogy beljebb jöttek, igazi vodka bár várt rájuk (nah nem kellett sokat várnia)!

web1

És a vodka mellett egész nagy mennyiségű Jager rel is készültek, mert a vőlegény baráti köréből alakult Jager maffia csapata is természetesen itt volt. Ezt egyértelművé is tették:

web2

Én már korábban kérdeztem, hogy hogyan lehet bekerülni ebbe az elit társaságba, de kiderült, hogy szinte sehogy. Nagyon nagy mennyiségű Jagert kell elfogyasztani hozzá, hogy a tagok egyáltalán fontolóra vegyék a jelentkezésed, és nagy valószínűséggel így is elutasítanak 🙂 De enélkül sem úszod meg, hogy igyál velük. Én, mint ceremóniamester mindent megpróbáltam, hogy legalább éjfélig húzzam, de utána esélyem sem volt! 🙂

Persze a menyasszony barátai is kitettek magukért, ő sem maradhatott meglepetés nélkül. És volt közös ajándék is, ezt itt láthatjátok.

web3

Nyitótáncuk után óriás buli kerekedett,  és a tortáig minden rendben zajlott, de ott  majdnem veszélybe került az esküvő tökéletessége, mert nem volt a tortához tűzijáték. Tudtam, hogy Krisztiék úgy képzelik el, hogy lekapcsoljuk a villanyt és a tortát az égő csillagszóróval együtt tolják be, melynek szikrázó fényénél csókot váltanak. De a jó a ceremóniamester táskájában mindig van tűzijáték (meg persze biztosítótű, és még sok más egyéb is), így ez a pillanat meg volt mentve, és a pár is nagyon örült. Írtak is erről a köszönő levelükben, amit itt olvashattok. A tortát pedig kedves kollégám, Niki, Az én Tortám készítette.

kriszti_szabi-799

Szóval végül boldog pár + boldog vendégsereg + boldog ceremóniamester = tökéletesen KéSZ! 😉kriszti_szabi-728 web4 web6 web7 web8

 

 

Ceremóniamester referencia képek: Ceremóniamester Galéria

Bánhegyi Barbara angol & magyar nyelvű női ceremóniamesterről bővebben itt olvashattok: Ceremóniamester bemutatkozás

Ceremóniamester ajánlatkérés: Ceremóniamester kapcsolat

 

facebook megosztás