Imádjuk ha a pároknak van egy olyan hobbija, szenvedélye, amit az esküvőn ki tudunk emelni, akár egy játék formájában, akár a dekorációban.  Lényeg, hogy ez különlegessé és egyedivé teszi a nagy napot. Több ilyenre is tudnánk példát hozni, de ezt a két judos esküvőt most azért emeltük ki, mert mindkettőnk életében nagy szerepet játszott ez a sport, és mi tulajdonképpen ennek köszönhetjük egymást is. Hisz ha anno 15 éve nem judoztunk volna egy egyesületnél, akkor most nem lennénk egy ceremóniamester házaspár 🙂 Illetve azt hiszem, hogy ez a sport múlt segít női ceremóniamesterként helyt állni ebben a férfias szakmában.

web

Mindkét esküvőnél csak a vőlegény volt judos, így nem volt az egész esküvő erre kihegyezve, de a menyasszonyrablásból nem lehetett kihagyni. A vőlegények persze mit sem sejtettek, egyikük arcán jól látszik a meglepődés (némi aggodalom is azt hiszem)

steph 5

Barátokkal előre egyeztettünk a menyasszonyrablásról, amit ők véresen komolyan vettek, láthatjátok, hogy hogyan rabolták el,majd tartották fogva Nórit,

web1illetve, hogyan rabolták el Stephaniet:

Másolat - 542499_10151112368453431_104220623_nEközben mindkét vőlegénynek is át kellett öltöznie. Gergőék esküvőjén Zsolti, mint ceremóniamester is judogit húzott, és a vőlegénynek vele kellett megküzdenie, hogy szeretett feleségét visszaszerezze a rablóktól.

web2Laciék esküvőjén még nagyobb volt a meglepetés, aggódott is a vőlegény rendesen, ezért amíg a rablókra vártunk, kellett egy kis szíverősítő.

judo3Majd az egész násznép felsorakozott, és együtt meghajoltak, ahogy a judos edzéseken lenni szokott:steph 6Majd megjelent a menyasszony, aki fehér ruha helyett stílusosan fehér judogit kapott:

web3

Bár megküzdeniük nem kellett, azért a vőlegénynek volt feladat így is.

steph 9És minden jó ha a vége jó, és a harcosok elnyerik méltó jutalmukat.web5Mindkét esküvő roppant jó hangulatú volt, és örülünk, hogy ceremóniamesterként kreatív ötletekkel járulhatunk hozzá a sikerekhez, maradandó emlékeket szerezve a párnak és vendégeknek is! (Nóri sorait itt olvashatjátok)

Köszönjük Gergőnek & Nórinak és Stephani-nak & Lacinak, hogy minket választott! Imádtuk a nagy napjukat!

web1

web6

Ceremóniamester referencia képek: Ceremóniamester Galéria

Dravecz Zsolt ceremóniamesterről bővebben olvashattok: Ceremóniamester bemutatkozás

Bánhegyi Barbara angol & magyar nyelvű női ceremóniamesterről bővebben itt olvashattok: Ceremóniamester bemutatkozás

facebook megosztás