Patrick és Timi első körben német-magyar nyelvű ceremóniamestert kerestek, de egy találkozás meggyőzte őket, hogy angolul is minden flottul fog menni. Szerencsére még a szervezés legelején felkértek, így az esküvő legapróbb részleteibe is volt időnk belemenni, és a közös ötletelésnek valami csodálatos végeredménye lett.

Öröm volt látni, ahogy az aggódó, kétkedő, sokszor frusztrált párból, egy kis beszélgetés után mosolygó és lelkes szerelmes pár vált a szemem előtt, akik nem teherként, hanem egy izgalmas időszakként élték meg a szervezést. Nekem pedig melengett a szívem, hogy ebben ilyen nagy részem van! 🙂 Egyházi szertartásuk a Mátyás templomban volt, és az esküvős vacsora & buli helyszínére, a Hemingway étterembe kihelyezett polgári szertartást szerettek volna. De mint oly sok külföldi és magyar párom is, ők is nehézségekbe ütköztek a bürokratikus rendszeren belül. ruha

Innen pedig magától értetődő volt , hogy a szertartásukat is inkább rám bíznák, hogy ezáltal egy valóban személyes kapjanak!

szert2

És ők hogyan emlékeznek a szertartásra?

“Az általad levezényelt polgári szertartás az összes vendégünk számára az egyik legemlékezetesebb és legmeghatóbb élmény volt. Csak peregtek a könnyek, még a legmacsóbb férfiaknál is a napszemüveg mögött. Köszönjük! ”

szertartás kép

Minden párnak egyedi szöveget írok, az elejétől a végéig, ami bevallom néha nehéz, sok kérdést kell feltennem nekik, sok apró dolgot lejegyzetelnem, hogy megragadjam a személyiségük és a szerelmük valódi lényegét. De az ilyen párokért, és ezekért a sorokért megéri!!!

PicMonkey Collage

A beach wedding hangulatot a Wedding Factory valósította meg, erről még több kép pedig  itt, az ő oldalukon találhattok.couple buli

A képek mellett a pár rólam írt sorai tudják a legjobban bemutatni a munkám, így megosztanám veletek amit Timi és Patrick írt nekem az esküvő után:

“Amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket mindenképpen szerettünk volna valakit, aki a nagy napon figyel a részletekre és segít az esküvőnk tökéletes levezénylésében. Mivel a vendégeink fele Németországból érkezett egy kétnyelvü moderátorban gondolkoztunk és skypon keresztül volt egy pár interjúnk is. Miután veled beszéltünk egymásra néztünk és azt mondtuk, hogy bár német nyelvű moderátort kerestünk, de mi mindenképpen téged szeretnénk. Az első találkozásunk előtt úgy éreztük, hogy annyira sok mindenről kell döntenünk és valahogy olyan nehéz minden, majd beszélgettünk veled és annyira fellelkesítettél minket, hogy után már élmény volt a szervezés. Segítettél személyessé tenni az esküvőnket, hogy igazán rólunk szóljon. Ìgy lett a dekorációnk az unalmas standard dekoráció helyett a lánykérés helyszíne alapján beach wedding stílusú és a nyitótáncunk keringö helyett salsa. Minden kis apró részletnél tudtuk, hogy csak írnunk kell és neked biztos lesz ezer ötleted. Az esküvőnk napján mindketten nagyon idegesek voltunk, egy percet sem tudtunk aludni az előtte való éjszaka. Amikor megláttalak a templom előtt egy óriási kő esett le a szívemről. Arra gondoltam, hogy itt van a Barbi tehát innentől kezdve minden rendben lesz, megnyugodhatunk és élvezhetjük életünk egyik legfontosabb napját. Számunkra ez egy mesebeli esküvő volt, pont ahogyan megálmodtuk. A vendégeink még most is emlegetik, hogy ilyen tökéletes és szuper esküvön még sose voltak. Nagyon szépen köszönjük, hogy segítettél ilyen széppé tenni ezt a nagyon fontos napot. Minden párnak csak azt tudjuk javasolni, hogy a szervezés legelső lépése legyen felhívni a Barbit és időpontot egyeztetni  🙂 ”

 

Köszönöm nekik ezeket a sorokat, és, hogy megtiszteltek a bizalmukkal! Illetve külön köszönet Adriennek, a remek fotókért, és Róbertnek a filmért!

közös

Polgári szertartás: Szertartásvezetés

Bánhegyi Barbara angol & magyar nyelvű női ceremóniamester: Ceremóniamester bemutatkozás

Ceremóniamester ajánlatkérés: Ceremóniamester kapcsolat

facebook megosztás