Sára férje Máté, egy nagyon karakteres férfi. Határozott, tudja mit akar. És legtöbbször meg is kapja azt. 🙂  Ezért is döntött úgy Sára, hogy az esküvőbe minél több női energiát szeretne hozni. Waldor-Weddinges lányok szervezték a nagy napot, egy hölgy fotóst választottak Eszter személyében, és nem volt kérdés, hogy női ceremóniamestert szeretnének, így jutottak el hozzám.

Megismerkedésünk után rögtön a szívembe zártam őket. Imádtam ahogy az élethez állnak, ahogy megélik azt és a szerelmet. Minden mondatuk inspirált, és mielőtt még  felkértek volna szertartásvezetésre is, a fejemben már kezdett összeállni esküvőjük szövege.

PicMonkey Collage

Ezért öröm és boldogság volt mikor szertartásvezetőnek is engem választottak. Elmesélték, hogy Máté egy fényképen látta meg Sárát, és tudta, érezte, hogy meg akarja találni,meg akarja ismerni őt. És ha ugye egy határozott férfi valamit a fejébe vesz…

Névtelen

Kértem meséljenek még és lázasan jegyzeteltem. Külön szeretem azokat a pillanatokat mikor a pár a másik hallótávolságán kívül mesél. Mikor ledőlnek a falak, és bár addig még egy idegen voltam nekik, most mégis a legintimebb érzéseiket mesélik el nekem. Szerencsés vagyok, hogy ennyi pár a bizalmába fogadott. Olyan különleges érzés látni, hogy még a legzárkózottabb vőlegényből is a megfelelő kérdésekkel egy igazi szerelmi vallomást lehet előcsalogatni. Mindamellett, hogy az én szívemet is melengetik ezek a pillanatok, a menyasszonyok azok,  akik igazán és örökké hálásak ezért.szép

Sára és Máté egy könnyed és laza esküvőt szeretett volna. Olyat ahol az érzelmek is megjelennek, de ugyanilyen fontos a humor és a nevetés is. Fontos volt, hogy megtaláljam a kettő közti összhangot, és hogy a hallgatóságot is magával ragadja majd minden egyes mondatom.

Ezért miközben meséltek, figyeltem őket. Próbáltam meghallani azt is ,ami a sorok között van. Amit nem mondanak el, de amire vágynak, amit szívesen hallanának az esküvőjük napján, ami boldoggá tenné őket.

Azt hiszem ez sikerült, de a következő képek magukért beszélnek…

076 e-18511111

e-159Az esküvő egy csodálatos szertartással kezdődött, és számtalan meglepetéssel folytatódott.

meglepetés

csokor őic

És engedjétek meg, hogy megmutassam a szívemnek kedves süti sarkot és a tortájukat is. Ha szeretitek a házi sütiket és egy ilyen csodát szeretnétek az esküvőtökről , akkor keressetek bátran, ebben is tudok segíteni.

sw

Én mint ceremóniamester, mint szertartásvezető is nagyon élveztem ezt az esküvőt, remélem nektek is tetszett a róluk írt pár sor. Bell stúdió oldalán itt és itt még több képet láthattok.the end

 

 

 

Ceremóniamester referencia képek: Ceremóniamester Galéria

Bánhegyi Barbara angol & magyar nyelvű női ceremóniamester: Ceremóniamester bemutatkozás

Szertartásvezetésről bővebben itt: Szertartásvezető bemutatkozás

Ajánlatkérés: Kapcsolat

facebook megosztás