Szeretnétek ha nem csak az esküvő többi része , de az esketés is különleges lenne?

 

Nem szeretnétek ha egy idegen adna össze titeket, aki semmit nem tud rólatok? Nem szeretnétek, ha olyasvalaki állna előttetek a nagy napon (és maradna emlékként minden fényképen illetve videofelvételen) aki mind megjelenésében, mind beszédstílusában nem illik az esküvőhöz? Nem szeretnétek ugyanazt a szöveget meghallgatni amit az adott kerület képviselője minden szombaton és minden párnak elmond? Nem szeretnétek ti alkalmazkodni a szabad dátumokhoz és időpontokhoz? Szeretnétek, ha a szertartásotok akkor kezdődne, amikor a ti forgatókönyvetekbe tökéletesen beleillik, akár este is? Nem szeretnétek olykor komoly összeget kifizetni mindezért? Nem szeretnétek szüleiteket a ceremónia végén egy sablon szöveggel köszönteni?  Nos akkor nektek szertartásvezetőre van szükségetek!

MIÉRT LETTEM SZERTARTÁSVEZETŐ? 

Ceremóniamesterként sokszor vállaltam tolmácsolást a párjaim polgári szertartásán. Minél több szöveget fordítottam, annál inkább rájöttem, hogy mennyire egyforma, unalmas és száraz az összes. És láttam a párokon, hogy őket sem teszi boldoggá az, ami az esküvőjük fénypontja kéne, hogy legyen. Nem akarnak olyan szöveget ami az együttélés nehézségeire hívja fel a figyelmüket, hisz évek óta együtt élnek. Nem akarnak ilyen elavult kliséket, régimódi sorokat, de nincs beleszólásuk. Mindemellett számtalan esküvőn néztem ahogy nem csak a párok csalódottak, hanem a násznép is rezzenéstelen, unott arccal üli végig a szertartás.

Én adni akartam valami pluszt a pároknak. Rugalmasságot, meghittséget, öröm könnyeket, nevetéseket, és nem utolsó sorban egy szép emléket. Ezért lettem szertartásvezető.

HOGYAN DOLGOZOM?

Sok eseteben egy személyben látok el ceremóniamesteri és szertartásvezetői feladatokat is, de csapatomat két szertartásvezető hölgy is erősíti, akik segítségemre vannak igény esetén. A szertartás szövegét minden esetben én írom, de az aznapi celebrálást ők végzik.  A következő kisfilmeken egy általam írt, és kollégám által előadott szertartás részleteit hallhatjátok. És nem utolsó sorban a ceremóniamester is csapatunk tagja, Dravecz Zsolt volt 

És még egy videó, csak mert imádom!   És itt ceremóniamester és szertartásvezető is én vagyok egy személyben.

SZERTARTÁS CSOMAGOK

Ha eredetileg is szertartásvezetőt kerestél, vagy a fenti sorok elolvasása után úgy érzed, hogy erre van szükséged, akkor neked ajánlom az alap csomagot. Ez egy kedves, modern szöveg, részeit veletek egyeztetem, és mindent a ti igényetekhez igazítunk. Saját történetetek is beilleszthető, hogy a végeredmény valóban személyes legyen.

Ha viszont valami ennél is többet, az esküvők világában egyedit keresel, akkor neked ajánlom a prémium csomagot. Ez egy olyan teljesen személyre szabott szertartás , melynek az egész szövegét,  a bevezetéstől a befejezésig egyénileg megírom. Mely szertartás nem dokumentarista jelleggel mesél a kapcsolatotokról, hanem valóban rólatok, és leginkább az érzelmeitekről szól. Arról, hogy, mi a ti kapcsolatotok varázsa, milyen erős a kapocs köztetek, milyen a ti szerelmetek ami végigvezetett titeket a nagy napig tartó olykor göröngyös úton! Nagy hangsúlyt fektetek a szöveg dinamikájára, hogy ti és a násznép is egyszerre élhessetek meg érzelmi katarzist, örömkönnyeket és a vicces fordulatoknál egyszerre nevessen mindenki. Fontos számomra az egyediség, és a meglepetések, ezért a menyasszonnyal és vőlegénnyel külön-külön is beszélgetek, mely alapján megírt szöveg,  mintegy szerelmi vallomás hihetetlenül mély és igazi érzelmeket vált ki a nagy napon.

 

A szertartásaimat leghitelesebben sokat látott kollégáim tudják nektek jellemezni. Sok szeretettel osztom meg veletek az ő soraikat:

“Hallgattam Barbarát szertartást vezetni, és bár nem tudtam, hogy ki írta a szövegkönyvet, de lenyűgöző volt és tartalmas. Mint utóbb kiderült, Barbara nem csak tehetséges előadó, hanem remek szövegíró is egyben. Hiteles, bölcs, elegáns! Szakmájában teljes mértékig egyedi! ”

Studinger András, Studingerfilms – esküvői filmes

„Munkám során nagyon sok esketést láttam, de Barbara ceremóniái magasan kiemelkednek a többi közül. Röviden a következőkkel tudnám jellemezni: jól felépített szöveg, ami valóban személyre szabott, különleges,egyedi és megindító! De ami talán többet mond ezer szónál is: a lányaimnak csakis ilyen szertartást képzelek el.”

Molnár Csilla – mester virágkötő, 

„Barbara szertartása sokkal személyesebb, meghittebb volt, mint amiket hallani szoktunk. Én úgy vettem észre, hogy nem csak a pár, de a vendégek közül is sokan meghatódtak, beleélték magukat, sőt volt olyan koszorúslány aki szó szerint zokogott a szöveg alatt. Szerintem ennél jobb visszajelzés nem kell! „

Maróti Zoltán, Shadowplay –  esküvői filmes

 

 

Szertartásvezetést magyarul és angolul is vállalok.

Árajánlatért , illetve ha bármi kérdésed van, kérlek keress emailben.  

 

És mit gondolnak a párok az általam vezetett szertartásról?

“Köszönjük szépen ezt a megható szertartásvezetést! Azt hiszem nem találták még fel az a tuti-biztos vízálló szemfestéket, ami bírta volna az a könnyzuhatagot, amit én lenyomtam   Ahhh de hisz az egész vendégsereg szipogott! Gyönyörű volt a szöveg, többen mondták, hogy ők még ilyet nem hallottak! Igaz csak 2 hete láttuk a videót, amikor úgy igazából szembesültem vele, hogy mi is hangzott el, mert a nagy napon nem sikerült megjegyeznem a hallottakat, csak a gyönyörű érzés maradt meg bennem! De most már minden mondatát tudtam értelmezni, és végigbőgni újra és újra és újra    Köszönjük még egyszer!!! “

“Köszönjük, hogy ennyire csodálatos szertartást csináltál!!!! Mindenki sírt és sokat nevetett, meghatódott és azt mondta, hogy ilyen szép szertartást még nem látott. Sosem fogjuk elfelejteni!!!! Minden szavadra, mondatodra emlékezni akarunk! :))
Örök hálánk rád száll!!! Ezer köszönet még egyszer!!   “

További képeket, és referenciákat találtok a facebook oldalunkon.

KLIKK IDE